Wonen

Taxatie

Sturm Makelaars voert taxaties uit voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van de bijna dagelijks voorkomende taxaties voor financiering (het sluiten, oversluiten of aanvullen van een hypotheek) tot taxaties in verband met scheiding, fiscale doeleinden, bedrijfsbeëindiging of verzekering.

Gecertificeerde taxateurs

De registertaxateurs (RMT) van Sturm Makelaars zijn naast het lidmaatschap van de VastgoedPro ook ingeschreven bij het register van NRVT (Kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed). De taxateurs worden gehouden aan een verplicht educatief traject waarin blijk moet worden gegeven van marktkennis en vakinhoudelijke bekwaamheid. Dat waarborgt de kwaliteit van onze taxaties en een 100% acceptatie bij banken, belastingdienst en verzekeraars.

Aansluiting NWWI

Diverse geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) accepteren alleen gevalideerde taxatierapporten. Dit zijn rapporten opgesteld door een taxateur welke is ingeschreven bij een validatiebureau waarvan de bekendste de NWWI is. Sturm Makelaars is bij dit validatiebureau aangesloten. Het NWWI geeft de consument extra zekerheid over de waarde van zijn woning. In de taxatierapporten is een uitgebreide onderbouwing en toelichting door de taxateur opgenomen.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  8,9

Het contact was duidelijk en zakelijk. Achteraf vraag ik me af of we niet meer hadden moeten onderhandelen over de prijs.

18-01-2019 — Een funda gebruiker

Zeer prettig samen gewerkt. Van waarde bepaling tot persoonlijk begeleiding tot verkoop. Een echte aanrader. Bedankt hiervoor.

22-12-2018 — Dhr. Poots

Zeer communicatief en daadkrachtig. Arjen van Schelven heeft een zeer aangenaam en succesvol verkooptraject verzorgd. Hij heeft ons zorgen uit handen genomen door lokaal de nodige zaken te regelen. Daarbij is hij zeer actief geweest en meer gedaan dan we van onze makelaar hadden kunnen verwachten. Uiteindelijk is Arjen succesvol geweest in het vinden van een goede koper en hebben we ruim boven de vraagprijs verkocht.

06-12-2018 — Een funda gebruiker

Lees meer >

Recent verkocht woningaanbod

Verkocht
Poortkade 164 € 345.000 k.k.
Verkocht
Wulkenpad 17 € 216.000 k.k.
Verkocht
Het Baken 122 € 175.000 k.k.

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?     (Ik ben geen robot)