Wonen

Taxatie

Sturm Makelaars voert taxaties uit voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van de bijna dagelijks voorkomende taxaties voor financiering (het sluiten, oversluiten of aanvullen van een hypotheek) tot taxaties in verband met scheiding, fiscale doeleinden, bedrijfsbeëindiging of verzekering.

Gecertificeerde taxateurs

De registertaxateurs (RMT) van Sturm Makelaars zijn naast het lidmaatschap van de VastgoedPro ook ingeschreven bij het register van NRVT (Kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed). De taxateurs worden gehouden aan een verplicht educatief traject waarin blijk moet worden gegeven van marktkennis en vakinhoudelijke bekwaamheid. Dat waarborgt de kwaliteit van onze taxaties en een 100% acceptatie bij banken, belastingdienst en verzekeraars.

Aansluiting NWWI

Diverse geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) accepteren alleen gevalideerde taxatierapporten. Dit zijn rapporten opgesteld door een taxateur welke is ingeschreven bij een validatiebureau waarvan de bekendste de NWWI is. Sturm Makelaars is bij dit validatiebureau aangesloten. Het NWWI geeft de consument extra zekerheid over de waarde van zijn woning. In de taxatierapporten is een uitgebreide onderbouwing en toelichting door de taxateur opgenomen.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  9,6

Eerst bij andere makelaar te koop uit eigen woonplaats, die miste de specialisme die sturm makelaardij wel heeft! Ze plaatsten mijn vakantiehuisje ook op buitenlandse internetsites, daardoor is het snel verkocht aan een belgische familie. Ik wens ze veel fijne vakanties in het huisjes, makelaar bedankt!

15-05-2017 — Mevr. Van den Heuvel

Sturm Makelaars heeft voor ons de verkoop van de Handelskade appartementen in Blok A en Blok B overgenomen na eerdere trajecten met andere makelaars. Wij zijn heel tevreden over de aanpak en het korte tijdsbestek waarbinnen alle appartementen zijn verkocht. Sturm Makelaars begeleidde alle kopers van A t/m Z waarbij er soms intensieve trajecten werden doorlopen zoals de verkoop van de eigen woning, eventuele overbruggingshuur na verkoop van eigen woning en de oplevering van de appartementen. Chapeau en ga zo door!

10-05-2017 — Dhr. Veen

Wij kopen en verkopen regelmatig woningen en/of bedrijfspanden. Weer heeft Sturm Makelaars snel en succesvol een woning verkocht en alles ook netjes afgehandeld.

15-03-2017 — Dhr. den Boer

Lees meer >

Recent verkocht woningaanbod

Verkocht
Schouwse Slag 38 € 219.500 k.k.
Verkocht
Lijnzaad 31 € 229.000 k.k.
Verkocht
Pholas 4 € 169.000 k.k.
Verkocht
Kamperfoelieweg 2 € 389.000 k.k.

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?     (Ik ben geen robot)