Wonen

Taxatie

Sturm Makelaars voert taxaties uit voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van de bijna dagelijks voorkomende taxaties voor financiering (het sluiten, oversluiten of aanvullen van een hypotheek) tot taxaties in verband met scheiding, fiscale doeleinden, bedrijfsbeëindiging of verzekering.

Gecertificeerde taxateurs

De registertaxateurs (RMT) van Sturm Makelaars zijn naast het lidmaatschap van de VastgoedPro ook ingeschreven bij het register van NRVT (Kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed). De taxateurs worden gehouden aan een verplicht educatief traject waarin blijk moet worden gegeven van marktkennis en vakinhoudelijke bekwaamheid. Dat waarborgt de kwaliteit van onze taxaties en een 100% acceptatie bij banken, belastingdienst en verzekeraars.

Aansluiting NWWI

Diverse geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) accepteren alleen gevalideerde taxatierapporten. Dit zijn rapporten opgesteld door een taxateur welke is ingeschreven bij een validatiebureau waarvan de bekendste de NWWI is. Sturm Makelaars is bij dit validatiebureau aangesloten. Het NWWI geeft de consument extra zekerheid over de waarde van zijn woning. In de taxatierapporten is een uitgebreide onderbouwing en toelichting door de taxateur opgenomen.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  8,9

Nadat de ontbindende voorwaarden waren opgeheven hebben wij niets van de makelaar gehoord. Ruim drie weken later heeft mijn vrouw gebeld waarom er op het te koop bord nog steeds geen "verkocht" stond. Weer twee dagen later nog niets. Weinig attent en slechte service.

12-09-2017 — Dhr. Noordhuizen

Goed tot zeer goed . Goede communicatie en uitleg ! Arje van Schelven heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk potentiële gegadigden zich in dit huis te interesseren . Daardoor liep de communicatie goed . Zeer tevreden over de samenwerking.

01-09-2017 — Mevr. De Jong - Bieling

communicatief een zeer goede makelaar, wij hadden hoge verwachtingen van deze makelaar, en deze zijn uitgekomen

07-08-2017 — Dhr. H.M. van Heffen

Lees meer >

Recent verkocht woningaanbod

Verkocht
Molenstraat 7 € 139.000 k.k.
Verkocht
Schouwenbank 19 € 119.000 k.k.
Verkocht
Moolweg 3 € 649.000 k.k.
Verkocht
Schouwse Slag 38 € 219.500 k.k.

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?     (Ik ben geen robot)