Genieten

Verkoopbemiddeling

Het team van Sturm Makelaars heeft veel ervaring op het gebied van verkoop van recreatiewoningen op Schouwen-Duiveland. Vele honderden woningen zijn de afgelopen jaren door de makelaars uit ons team verkocht. Door onze ervaring weten we als geen ander makelaarskantoor in de regio ons extra in te spannen op het gebied van de recreatiewoningenmarkt.

De verkoop van een recreatiewoning is over het algemeen complexer dan een woonhuis en dat vereist een actieve en servicegerichte houding. Zo weten wij kopers bijvoorbeeld uitstekend te informeren over verhuurconstructies, Vereniging van Eigenaars en fiscale behandeling van de recreatiewoning.

Dagelijks lopen vele mensen ons kantoor binnen die op zoek zijn naar een recreatiewoning. Of het nu gaat om een luxe recreatievilla of een appartement aan zee, voor eigen gebruik, belegging of een combinatie; Sturm Makelaars heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Het belangrijkst is dat Sturm Makelaars weet hoe de potentiële kopers moeten worden bereikt, we communiceren met ze door de volgende aanpak:

  • Een gefundeerde waardebepaling van uw object met bepaling van de juiste vraagprijs.
  • Fraaie full-color brochure met o.a. foto’s gemaakt door een professionele fotograaf (kosten voor Sturm Makelaars) en zeer complete informatie over het object, het park en de omgeving.
  • Naast de aanmelding op sites als Funda, Jaap, Huislijn etc. wordt de woning aangemeld op specifieke recreatiewebsites.
  • Er vindt uitwisseling plaats met Duitse aankoopmakelaars.
  • Plaatsing op populaire Duitse aanbodsites.
  • Samenwerking met Duitse belastingadviseur Hoffman & Kollegen.
  • Ook wordt het object aangemeld in de woningmatch zodat eventuele zoekers de woning automatisch in de mailbox krijgen.
  • Presentatie in etalage, op locatie en beurzen.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  9,0

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en doortastende aanpak van onze makelaar Arjen van Schelven. Mede door zijn actieve en deskundige werk is ons appartement snel verkocht. Ook heeft hij zeer correct gehandeld bij een teleurgestelde koper die het hem lastig maakte. Complimenten voor onze makelaar ! Met hartelijke dank aan Arjen en aan Sturm Makelaars , Hidde en Josefien Vlaskamp

22-06-2020 — Een funda gebruiker

Aangenaam contact. To the point, maar toch vriendelijk. Ook ben ik over iedere bezichtiging goed op de hoogte gehouden. Steeds ook met evaluatie. Kortom dik tevreden

19-06-2020 — Dhr. Leemans

Deze makelaar heeft er alles aan gedaan om alle informatie te krijgen. Had al veel kennis van zaken en deed veel moeite om de rest ook te weten te komen. Heeft voor ons een goede deal weten te maken

02-12-2019 — Mevr. De Weijer

Lees meer >

Recent verkocht recreatieaanbod

Verkocht
Suisendijk 14 8 € 375.000 k.k.
Verkocht
't Ongerepte 21 € 299.000 k.k.

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms