Genieten

Verkoopbemiddeling

Het team van Sturm Makelaars heeft veel ervaring op het gebied van verkoop van recreatiewoningen op Schouwen-Duiveland. Vele honderden woningen zijn de afgelopen jaren door de makelaars uit ons team verkocht. Door onze ervaring weten we als geen ander makelaarskantoor in de regio ons extra in te spannen op het gebied van de recreatiewoningenmarkt.

De verkoop van een recreatiewoning is over het algemeen complexer dan een woonhuis en dat vereist een actieve en servicegerichte houding. Zo weten wij kopers bijvoorbeeld uitstekend te informeren over verhuurconstructies, Vereniging van Eigenaars en fiscale behandeling van de recreatiewoning.

Dagelijks lopen vele mensen ons kantoor binnen die op zoek zijn naar een recreatiewoning. Of het nu gaat om een luxe recreatievilla of een appartement aan zee, voor eigen gebruik, belegging of een combinatie; Sturm Makelaars heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Het belangrijkst is dat Sturm Makelaars weet hoe de potentiële kopers moeten worden bereikt, we communiceren met ze door de volgende aanpak:

  • Een gefundeerde waardebepaling van uw object met bepaling van de juiste vraagprijs.
  • Fraaie full-color brochure met o.a. foto’s gemaakt door een professionele fotograaf (kosten voor Sturm Makelaars) en zeer complete informatie over het object, het park en de omgeving.
  • Naast de aanmelding op sites als Funda, Jaap, Huislijn etc. wordt de woning aangemeld op specifieke recreatiewebsites.
  • Er vindt uitwisseling plaats met Duitse aankoopmakelaars.
  • Plaatsing op populaire Duitse aanbodsites.
  • Samenwerking met Duitse belastingadviseur Hoffman & Kollegen.
  • Ook wordt het object aangemeld in de woningmatch zodat eventuele zoekers de woning automatisch in de mailbox krijgen.
  • Presentatie in etalage, op locatie en beurzen.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  9,1

Vanaf oktober 2017 hebben wij ons huis te koop gezet. Het liep niet storm, wel heel veel belangstelling op funda. Gezien de prijs was het ook niet verwonderlijk, dat het even duurde. De makelaar deed zijn best en was zeker bereid op alle suggesties van ons uit in te gaan om de verkoop te bevorderen. In het voorjaar was er één reactie van iemand, die kwam kijken en in juli 2018 zelfs twee, van wie één, die het huis uiteindelijk gekocht heeft. Daarna werd de verkoop verder soepel afgehandeld door de makelaar. Zelf hadden wij geen haast om ons huis te verkopen, maar toch leuk, dat het eindelijk gelukt is!

12-09-2018 — Dhr. B.Nap

Vakkundige begeleiding en prima service ! Komt met veel oplossingen voor het huis dat verkocht is . Ook de perfecte oplossingen voor moeilijke beslissingen . Een zeer vakkundige begeleiding . Nooit te veel als de bezichtiging op een zaterdag viel .

01-05-2018 — Mevr. De Jong - Bieling

Een zeer fijne en prettige makelaar. Werkt snel en effectief en communicatie zeer correct. Een aanrader!

25-04-2018 — Een funda gebruiker

Lees meer >

Recent verkocht recreatieaanbod

Verkocht
Herckenstein 167 € 219.000 k.k.
Verkocht
Groeneweg 1 -89 € 193.500 k.k.

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?     (Ik ben geen robot)