Genieten

Verkoopbemiddeling

Het team van Sturm Makelaars heeft veel ervaring op het gebied van verkoop van recreatiewoningen op Schouwen-Duiveland. Vele honderden woningen zijn de afgelopen jaren door de makelaars uit ons team verkocht. Door onze ervaring weten we als geen ander makelaarskantoor in de regio ons extra in te spannen op het gebied van de recreatiewoningenmarkt.

De verkoop van een recreatiewoning is over het algemeen complexer dan een woonhuis en dat vereist een actieve en servicegerichte houding. Zo weten wij kopers bijvoorbeeld uitstekend te informeren over verhuurconstructies, Vereniging van Eigenaars en fiscale behandeling van de recreatiewoning.

Dagelijks lopen vele mensen ons kantoor binnen die op zoek zijn naar een recreatiewoning. Of het nu gaat om een luxe recreatievilla of een appartement aan zee, voor eigen gebruik, belegging of een combinatie; Sturm Makelaars heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Het belangrijkst is dat Sturm Makelaars weet hoe de potentiële kopers moeten worden bereikt, we communiceren met ze door de volgende aanpak:

  • Een gefundeerde waardebepaling van uw object met bepaling van de juiste vraagprijs.
  • Fraaie full-color brochure met o.a. foto’s gemaakt door een professionele fotograaf (kosten voor Sturm Makelaars) en zeer complete informatie over het object, het park en de omgeving.
  • Naast de aanmelding op sites als Funda, Jaap, Huislijn etc. wordt de woning aangemeld op specifieke recreatiewebsites.
  • Er vindt uitwisseling plaats met Duitse aankoopmakelaars.
  • Plaatsing op populaire Duitse aanbodsites.
  • Samenwerking met Duitse belastingadviseur Hoffman & Kollegen.
  • Ook wordt het object aangemeld in de woningmatch zodat eventuele zoekers de woning automatisch in de mailbox krijgen.
  • Presentatie in etalage, op locatie en beurzen.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  9,1

Vanaf eerste kennismaking, tot aan verkoop een heldere en goede begeleiding en met advies in verkoop meedenkend. Enorm tevreden.

12-11-2018 — Dhr. Engels

Arjen van Schelven heeft veel kennis van de markt en is prettig in omgang. Wat hij zegt wordt gewoon gedaan, geen loze praatjes. Wij kijken met een positief gevoel terug op het gehele verkooptraject.

09-10-2018 — Dhr. Rudolf Haisma

het contact met de makelaar, Arjen van Schelven van Sturm makelaars verliep erg soepel en informeel. Hij was deskundig en erg behulpzaam bij de verkoop. bij de onderhandelingen hield hij het hoofd koel en heeft er een goede verkoopprijs uitgesleept waarmee wij zeer tevreden zijn, de verkoopprijs was zelfs boven verwachting. ik kan u deze makelaar en zeker ook het kantoor ten zeerste aanbevelen, vooral door de persoonlijke informele benadering en de goede service.

08-10-2018 — Een funda gebruiker

Lees meer >

Recent verkocht recreatieaanbod

Verkocht
Groeneweg 1 -97 € 169.500 k.k.
Verkocht
Hogeweg 44 -66 € 285.000 k.k.
Verkocht
Suisendijk 14 54 € 169.000 k.k.

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?     (Ik ben geen robot)