Genieten

Taxatie

Sturm Makelaars voert taxaties uit voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van de bijna dagelijks voorkomende taxaties voor financiering (het sluiten, oversluiten of aanvullen van een hypotheek) tot taxaties in verband met scheiding, fiscale doeleinden, bedrijfsbeëindiging of verzekering.

Gecertificeerde taxateurs

De registertaxateurs (RMT) van Sturm Makelaars zijn naast het lidmaatschap van de VastgoedPro ook ingeschreven bij het register van NRVT (Kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed). De taxateurs worden gehouden aan een verplicht educatief traject waarin blijk moet worden gegeven van marktkennis en vakinhoudelijke bekwaamheid. Dat waarborgt de kwaliteit van onze taxaties en een 100% acceptatie bij banken, belastingdienst en verzekeraars.

Specialisatie recreatief vastgoed

Door onze ervaring en specialisatie in de verkoopbemiddeling van recreatief vastgoed zijn de taxateurs van Sturm Makelaars als geen ander in staat om uw recreatiewoning op de juiste waarde te schatten.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  9,1

Vanaf oktober 2017 hebben wij ons huis te koop gezet. Het liep niet storm, wel heel veel belangstelling op funda. Gezien de prijs was het ook niet verwonderlijk, dat het even duurde. De makelaar deed zijn best en was zeker bereid op alle suggesties van ons uit in te gaan om de verkoop te bevorderen. In het voorjaar was er één reactie van iemand, die kwam kijken en in juli 2018 zelfs twee, van wie één, die het huis uiteindelijk gekocht heeft. Daarna werd de verkoop verder soepel afgehandeld door de makelaar. Zelf hadden wij geen haast om ons huis te verkopen, maar toch leuk, dat het eindelijk gelukt is!

12-09-2018 — Dhr. B.Nap

Vakkundige begeleiding en prima service ! Komt met veel oplossingen voor het huis dat verkocht is . Ook de perfecte oplossingen voor moeilijke beslissingen . Een zeer vakkundige begeleiding . Nooit te veel als de bezichtiging op een zaterdag viel .

01-05-2018 — Mevr. De Jong - Bieling

Een zeer fijne en prettige makelaar. Werkt snel en effectief en communicatie zeer correct. Een aanrader!

25-04-2018 — Een funda gebruiker

Lees meer >

Recent verkocht recreatieaanbod

Verkocht
Herckenstein 167 € 219.000 k.k.
Verkocht
Groeneweg 1 -89 € 193.500 k.k.

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?     (Ik ben geen robot)