Werken

Objectbemiddeling

Sturm Makelaars verzorgt de verhuur en verkoop van commercieel vastgoed. Wij werken ondermeer voor gebruikers en eigenaars van winkel, kantoor- en bedrijfsruimten. Door onze gedegen marktkennis en ervaring zijn opdrachtgevers verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Niet alleen de platgetreden paden.. 

We bieden net dat beetje meer ten opzichte van de overige makelaars, de opname in ons aanbod betekent dat het object op een zo breed mogelijke wijze wordt aangeboden.

  • Aanmelding bij landelijke bekende sites als Funda, Huislijn, Jaap etc.
  • Aanmelding bij specifieke commercieel vastgoed aanbieders als Horecasite, Bedrijfsruimte.com en Bedrijfspand.com.
  • Mailing naar de ondernemersverenigingen.
  • Een op maat gemaakt mediaplan.
  • Het opstellen van een staging plan (schoonmaak, schilderwerk, inrichting) ter voorbereiding van een voorgenomen verhuur of verkoop en het coördineren van dit plan.
  • De volledige bemiddeling bij het totstandkoming van een overeenkomst met de werkzaamheden als bezichtiging, opmaak overeenkomsten en nazorg.

Vanzelfsprekend komen nog tal van andere zaken aan de orde. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om één en ander toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  9,1

Vanaf eerste kennismaking, tot aan verkoop een heldere en goede begeleiding en met advies in verkoop meedenkend. Enorm tevreden.

12-11-2018 — Dhr. Engels

Arjen van Schelven heeft veel kennis van de markt en is prettig in omgang. Wat hij zegt wordt gewoon gedaan, geen loze praatjes. Wij kijken met een positief gevoel terug op het gehele verkooptraject.

09-10-2018 — Dhr. Rudolf Haisma

het contact met de makelaar, Arjen van Schelven van Sturm makelaars verliep erg soepel en informeel. Hij was deskundig en erg behulpzaam bij de verkoop. bij de onderhandelingen hield hij het hoofd koel en heeft er een goede verkoopprijs uitgesleept waarmee wij zeer tevreden zijn, de verkoopprijs was zelfs boven verwachting. ik kan u deze makelaar en zeker ook het kantoor ten zeerste aanbevelen, vooral door de persoonlijke informele benadering en de goede service.

08-10-2018 — Een funda gebruiker

Lees meer >

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?     (Ik ben geen robot)