Werken

Objectbemiddeling

Sturm Makelaars verzorgt de verhuur en verkoop van commercieel vastgoed. Wij werken ondermeer voor gebruikers en eigenaars van winkel, kantoor- en bedrijfsruimten. Door onze gedegen marktkennis en ervaring zijn opdrachtgevers verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Niet alleen de platgetreden paden.. 

We bieden net dat beetje meer ten opzichte van de overige makelaars, de opname in ons aanbod betekent dat het object op een zo breed mogelijke wijze wordt aangeboden.

  • Aanmelding bij landelijke bekende sites als Funda, Huislijn, Jaap etc.
  • Aanmelding bij specifieke commercieel vastgoed aanbieders als Horecasite, Bedrijfsruimte.com en Bedrijfspand.com.
  • Mailing naar de ondernemersverenigingen.
  • Een op maat gemaakt mediaplan.
  • Het opstellen van een staging plan (schoonmaak, schilderwerk, inrichting) ter voorbereiding van een voorgenomen verhuur of verkoop en het coördineren van dit plan.
  • De volledige bemiddeling bij het totstandkoming van een overeenkomst met de werkzaamheden als bezichtiging, opmaak overeenkomsten en nazorg.

Vanzelfsprekend komen nog tal van andere zaken aan de orde. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om één en ander toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Bekijk onze reviews

Funda Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:  9,0

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en doortastende aanpak van onze makelaar Arjen van Schelven. Mede door zijn actieve en deskundige werk is ons appartement snel verkocht. Ook heeft hij zeer correct gehandeld bij een teleurgestelde koper die het hem lastig maakte. Complimenten voor onze makelaar ! Met hartelijke dank aan Arjen en aan Sturm Makelaars , Hidde en Josefien Vlaskamp

22-06-2020 — Een funda gebruiker

Aangenaam contact. To the point, maar toch vriendelijk. Ook ben ik over iedere bezichtiging goed op de hoogte gehouden. Steeds ook met evaluatie. Kortom dik tevreden

19-06-2020 — Dhr. Leemans

Deze makelaar heeft er alles aan gedaan om alle informatie te krijgen. Had al veel kennis van zaken en deed veel moeite om de rest ook te weten te komen. Heeft voor ons een goede deal weten te maken

02-12-2019 — Mevr. De Weijer

Lees meer >

HEEFT U EEN VRAAG OF Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms