De Roterij 12, Burgh-Haamstede

Vraagprijs   € 125 p.m.  

Omschrijving

OOK TE KOOP (EVT MET FINANCIERING)

Op bedrijventerrein "De Roterij" in Burgh-Haamstede is in 2022 een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met op de eerste verdieping 33 multifunctionele opslagboxen. De afmetingen bedragen; 7 m. lang, 3 m. breed en 2,5 m. hoog.

De boxen zijn uitgerust met een geïsoleerde sectionaaldeur en zijn te bereiken via een trap en een ruimte goederenlift waar prima zware goederen in verplaatst kunnen worden. De tussenruimte op de verdieping is 4 meter.

Verder zijn er de diverse faciliteiten aanwezig op het terrein zoals een afgesloten hekwerk met een elektrische schuifpoort die te openen is via uw smartphone, 24/7 camerabewaking, elektra en licht in iedere box, wc en gootsteen in de gemeenschappelijke technische box.

Activiteiten tot en met categorie 3.1 mogen plaatsvinden op het bedrijventerrein. De huurprijs is exclusief btw, maar inclusief een maandelijkse vergoeding voor de VvE, dit is voor het onderhoud van de openbare ruimte en de opstalverzekering. Het verbruik van de nutsvoorzieningen word naar rato verrekend.

LET OP! De boxen zijn ook te koop. De koopprijs per box is 24.000 euro, ex btw, vrij op naam. De koopprijs is eventueel tot 75% te financieren via de verkoper. Kortom, met 6.000 euro ex btw aan eigen middelen bent u al eigenaar van de box. Informeer bij Sturm Makelaars naar een op maat gemaakt voorstel of korting als er zonder financiering wordt gekocht.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 125 p.m.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
18m²
Units vanaf
18m²

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein

Locatie

[ { "address": "De Roterij 12", "zipCode": "4328 BA", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.697272, "lng": 3.7506125, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms