De Roterij 12 66, Burgh-Haamstede

Vraagprijs   € 24.000 v.o.n.  

Omschrijving

Op bedrijventerrein "De Roterij" in Burgh-Haamstede, is dit jaar een nieuwbouwproject gerealiseerd met in totaal 66 onderhoudsarme Haamstedeboxen.

Wij bieden u te koop aan op de verdieping gelegen Type C box met de afmeting: 6,8 meter lang, 2,82 meter breed en 2,12 m. hoog. De box is voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur en ledverlichting.

Verder zijn er de diverse faciliteiten aanwezig op het terrein zoals een afgesloten hekwerk met een elektrische schuifpoort die te openen is via uw smartphone, 24/7 camerabewaking, elektra en licht in iedere box, wc en gootsteen in de gemeenschappelijke technische box.

Activiteiten tot en met categorie 3.1 mogen plaatsvinden op het bedrijventerrein. Er zal maandelijks een vergoeding betaald worden aan de VvE, dit is voor het onderhoud van de openbare ruimte en de opstalverzekering. Het verbruik van de nutsvoorzieningen wordt naar rato verrekend.

De koopsom is exclusief btw.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 24.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte, Bedrijfshal, Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
19m²
Units vanaf
19m²

Omgeving

Ligging
overige

Locatie

[ { "address": "De Roterij 12", "zipCode": "4328 BA", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.6962174, "lng": 3.7497436, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms