De Roterij 12 -19, Burgh-Haamstede

Vraagprijs   € 225 p.m.  

Omschrijving

Op bedrijventerrein "De Roterij" in Burgh-Haamstede, zal een nieuwbouwproject gerealiseerd gaan worden met op de begane grond 33 onderhoudsarme Haamstedeboxen. De afmetingen bedragen; 9 m. lang, 3 m. breed en 3,30 m. hoog.

De boxen zijn uitgerust met een geïsoleerde sectionaaldeur, de ruimte tussen de boxen en het hekwerk bedraagt 6 meter.

Verder zijn er de diverse faciliteiten aanwezig op het terrein zoals een afgesloten hekwerk met een elektrische schuifpoort die te openen is via uw smartphone, 24/7 camerabewaking, elektra en licht in iedere box, wc en gootsteen in de gemeenschappelijke technische box.

Activiteiten tot en met categorie 3.1 mogen plaatsvinden op het bedrijventerrein. De huurprijs is exclusief btw, maar inclusief een maandelijkse vergoeding voor de VvE, dit is voor het onderhoud van de openbare ruimte en de opstalverzekering. De huurprijs zal per kwartaal gefactureerd worden en het verbruik van de nutsvoorzieningen word naar rato verrekend.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 225 p.m.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
25m²
Units vanaf
25m²

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein

Locatie

[ { "address": "De Roterij 12", "zipCode": "4328 BA", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.6964487, "lng": 3.7489114, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms