De Roterij 12 -*, Burgh-Haamstede

Vraagprijs   € 125 p.m.  

Omschrijving

Op bedrijventerrein "De Roterij" in Burgh-Haamstede, zal een nieuwbouwproject gerealiseerd gaan worden met op de eerste verdieping 33 onderhoudsarme Haamstedeboxen. De afmetingen bedragen; 7 m. lang, 3 m. breed en 2,5 m. hoog.

De boxen zijn uitgerust met een geïsoleerde sectionaaldeur en zijn te bereiken via een trap en een ruimte goederenlift waar prima zware goederen in verplaatst kunnen worden. De tussenruimte op de verdieping is 4 meter.

Verder zijn er de diverse faciliteiten aanwezig op het terrein zoals een afgesloten hekwerk met een elektrische schuifpoort die te openen is via uw smartphone, 24/7 camerabewaking, elektra en licht in iedere box, wc en gootsteen in de gemeenschappelijke technische box.

Activiteiten tot en met categorie 3.1 mogen plaatsvinden op het bedrijventerrein. De huurprijs is exclusief btw, maar inclusief een maandelijkse vergoeding voor de VvE, dit is voor het onderhoud van de openbare ruimte en de opstalverzekering. Het verbruik van de nutsvoorzieningen word naar rato verrekend.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 125 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
18m²
Units vanaf
18m²

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein

Locatie

[ { "address": "De Roterij 12", "zipCode": "4328 BA", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.697272, "lng": 3.7506125, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms