Venkelstraat 5, Zierikzee

Vraagprijs   Op aanvraag  

Verkocht

Omschrijving

In de binnenstad van Zierikzee, bieden wij te koop aan deze monumentale garage/schuur gelegen op 46 m2 eigen grond. De garage met een oppervlakte van circa 44 m2 (11,5 x 3,8) is voorzien van een betonnen vloer, houten toegangsdeuren, een houten verdiepingsvloer en een eigen stroomaansluiting. Via een fraaie dubbele houten katrolschuifdeur is de achterzijde van de garage afsluitbaar. In deze ruimte staat een vaste werkbank en is er een lichtstraat aanwezig. Via een losse houten trap is de verdieping bereikbaar. Er zijn nog verschillende originele details bewaard gebleven; aan de buitenzijde een ijsselsteen gevel en muurankers, aan de binnenzijde houten binten en spanten. De combinatie van de scherpe vraagprijs, een aantrekkelijke ligging en een overzichtelijke ruimte bieden veel kansen voor verschillende doelgroepen!

Centrum
De Venkelstraat is gelegen in een zijstraat van de Nieuwe Haven en op loopafstand van het winkelcentrum van Zierikzee. In de nabije omgeving zijn woonhuizen en pakhuizen gevestigd.

Bestemmingsplan
Bedrijfsdoeleinden met gebruik als opslag en/of distributie van goederen. Verder zijn mogelijk de bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Aantekeningen
Er is een eigen stroomaansluiting aanwezig. Verder zijn er verschillende authentieke details aanwezig.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Vraagprijs
Op aanvraag
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Garage

Soort garage
Garagebox
Capaciteit
1

Locatie

[ { "address": "Venkelstraat 5", "zipCode": "4301 DA", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6481159, "lng": 3.921269, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op deze woning

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms