Suisendijk 14 -68, Oude-Tonge

Vraagprijs   € 206.000 v.o.n.  

Verkocht

Omschrijving

Ontdek het Deltagebied, de Noordzee en veel meer vanuit uw droomhuis aan het water! Of bebouw uw eigen kavel, nog slechts 2 (bouw)kavels beschikbaar:

- Kavel van 373 m2: eigen grond en water (ligplaats)
- Losse kavel: € 49.500,- exclusief BTW
- Watervilla's type 2a / 2b: nu vanaf € 206.000,- exclusief BTW (bij bouw van 2 woningen)
- Direct gelegen aan open vaar- en viswater van Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant
- Vrij in gebruik of verhuur via professionele organisatie
- Actieve Vereniging van Eigenaren

De nieuwe watervilla’s (recreatiewoningen) op Marinapark Oude-Tonge liggen op een schitterende locatie aan de rand van het dorp Oude-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanuit het Marinapark Oude-Tonge vaart u direct de Krammer Volkerak op met directe vaarverbindingen naar alle Zuid-Hollandse, Zeeuwse en Brabantse wateren.

Model 2a
Model 2a is uitgevoerd met een gemêleerde rode baksteen, een strak antraciet pannendak en frisse witte kozijnen en houten delen. De basis plattegrond heeft totaal drie slaapkamers, één van de optiemogelijkheden is om de slaapkamer op de begane grond te laten vervallen voor een royalere woonkamer of woonkeuken.

Model 2b
De vriendelijke uitstraling van deze watervilla wordt veroorzaakt door de materiaalkeuze. De heeft een kenmerkende gevelbekleding met horizontale, onderhoudsarme sidings, een zinken dakbedekking en witte houten delen en kozijnen. De functionele plattegrond met drie slaapkamers kan ook hier naar eigen wens aangepast worden.

Aanlegbreedte en vaardiepte
Bouwkavel 68 heeft een kavelbreedte van 12.5 meter en het water hoort tot circa 5 meter vanuit de wal bij de kavel. De waterpartijen van Marinapark Oude-Tonge zijn aangelegd met een vaardiepte van circa 2,20 meter, doordat soms (ondanks het ontbreken van getijdenstromen) het waterpeil iets kan variëren is het mogelijk om met een diepgang tot circa 2 meter in Marinapark Oude-Tonge aan te meren.

Verhuur en fiscaal voordeel
Uiteraard lenen de watervilla’s op Marinapark Oude-Tonge zich uitstekend om zelf te genieten van uw rust en ontspanning. U kunt echter ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur of uitsluitend verhuur. De verhuur is mogelijk via het verhuurbedrijf Nautic Rentals. Deze organisatie is gespecialiseerd in de verhuur van recreatiewoningen gelegen aan of bij open vaarwater. U kunt uw succes (en rendement) grotendeels zelf bepalen. Zo bent u niet gebonden aan standaardinrichtingen en zijn er geen beperkingen met betrekking tot het eigen gebruik van uw woning.

Indien u uw watervilla verhuurt, vormt de exploitatie van de woning een onderneming voor de omzetbelasting (btw), zodat u met de aankoop en exploitatie van de watervilla samenhangende omzetbelasting terug kunt ontvangen van de belastingdienst. Dat betekent een verlaging van 21% op het te investeren bedrag. U hoeft slecht een relatief eenvoudige btw boekhouding te (laten) voeren dus zonder het opstellen van jaarrekening etc.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 206.000 v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
per direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102m²
Perceeloppervlakte
418m²
Inhoud
330m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan vaarroute
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Plattegronden

Locatie

[ { "address": "Suisendijk 14", "zipCode": "3255 LS", "city": "Oude-Tonge", "lat": 51.6849476, "lng": 4.2112457, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op deze woning

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?