De Punt ong, Ouddorp

Vraagprijs   € 329.000 k.k.  

Omschrijving

Wij bieden te koop aan, een Islandsuite duinzijde én een Islandsuite zeezijde. Eventueel is een blok met in totaal vier Islandsuites ook beschikbaar voor verkoop. De verhuur levert een rendement op van circa 6,1%!

In het prachtige, volgroeide 150 hectare grote natuurgebied aan de Grevelingen is medio 2016 dit premium Hotel & Beachresort gerealiseerd. U verblijft letterlijk in de duinen op de grens van land en water, tussen de Noordzee en het Grevelingemeer. Het unieke resort is gesitueerd rondom een idyllische baai met twee landtongen en een eiland en er zijn slechts 20 Islandsuites gerealiseerd. Deze zijn per vier eenheden in een ‘appartementenvilla’ gesitueerd; twee Islandsuites aan de waterzijde en twee Islandsuites aan de duinzijde van het eiland. De suite aan de waterzijde kan door middel van een zogenaamde connecting-door ‘verbonden’ worden met de suite aan de duinzijde waardoor een 4-persoons accommodatie ontstaat. Direct naast de suites is de zeer succesvolle Beachclub Wereld aan het Strand gelegen.

Islandsuites:
In totaal zijn er slechts 20 Islandsuites gerealiseerd in 4 eenheden waarbij er suites zijn aan de waterzijde en aan de duinzijde. Deze twee-laags appartementen met een oppervlakte van maar liefst 45 m2 per stuk, beschikken over een comfortabele living (begane grond) en een aparte slaapkamer met badkamer op de verdieping. De Islandsuites zijn duurzaam gebouwd met natuurlijke materialen en gebruik van duurzame energie en vooruitstrevende technische voorzieningen.

De Islandsuites worden compleet met sanitair, kitchenette en zeer luxe interieur- en inventarispakket geleverd. Gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van verlichting. Alles in een perfect en uitgebalanceerd design.

Algemeen:
De grond is in eigendom van Staatsbosbeheer en wordt door middel van een langjarige erfpachtovereenkomst (erfpacht, ondererfpacht en onder-ondererfpacht) uitgegeven. Deze erfpachtovereenkomsten lopen tot medio 2079 en zijn om de 10 jaar te herzien voor het eerst in 2024. De jaarlijkse (onder-onder) erfpachtcanon per suite bedraagt per datum 2017 gemiddeld 655,50 euro.

Vereniging van Eigenaars
Bij aankoop wordt u van rechtswege lid van de respectievelijke VvE. U betaald jaarlijks een bijdrage van 800,00 euro, dit is inclusief onderhoud en beheer.

Verhuur Oasis Parcs:
Als eigenaar verhuurt u via de verhuurorganisatie Oasis Parcs. Het is ook mogelijk zelf gebruik te maken van uw Islandsuite, danwel een combinatie. Het verhuren van uw Islandsuites kan een mooi rendement opleveren, zo is er via een volledige verhuurconstructie circa 23.381 euro netto huurinkomsten gerealiseerd in 2017. Dit komt neer op 6,1% rendement. Het rendement per jaar na dotatie groot onderhoud komt neer op 5,22%.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 329.000 k.k.
Inrichting
Gestoffeerd
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90m²
Perceeloppervlakte
1.385m²
Inhoud
252m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarroute
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zonneterras
Achtertuin
Oost, 1m², 100×100cm

Locatie

[ { "address": "De Punt 0", "zipCode": "3253 MC", "city": "Ouddorp", "lat": 51.7820441, "lng": 3.8849751, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op deze woning

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?