De Haaijmanweg ong, Burgh-Haamstede

Vraagprijs   € 83.159 v.o.n.  

Verkocht

Omschrijving

Duinpark Westerschouwen is bijna UITVERKOCHT! Nog slechts 1 bouwnummer (bouwnummer 3) is beschikbaar!

Duinpark Westerschouwen is gerealiseerd in een voormalige fruitgaard (locatie De Haaijmanweg 2a te Burgh-Haamstede) met 40 royale kavels van 315 m2 tot zelfs 560 m2. In verband met de landschappelijk waardevolle omgeving is het duinpark aangelegd overeenkomstig de zogenaamde fruitgaardregeling van de Gemeente Schouwen-Duiveland welke inhoudt dat de landschaps- en natuurwaarden worden versterkt. Het duinpark is ingericht met fruitbomen, houtsingels, duintjes, verruigde terreindelen, een poel en schelpenpaden.

Het geheel van chalet en kavel wordt aangeboden met een 25-jarig recht van opstal/huur van het perceel waarvoor een jaarlijkse vergoeding verschuldigd is, deze vergoeding kan ook voor 25 jaar worden afgekocht. Verder is er jaarlijks een bedrag aan servicekosten verschuldigd voor onder meer het onderhoud van het park, heffingen en vuilafvoer.

Uiteraard lenen de chalets op Duinpark Westerschouwen zich uitstekend om zelf te genieten van uw rust en ontspanning. U kunt echter ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur of uitsluitend verhuur. De verhuur is mogelijk via de grondeigenaar welke samenwerken met het verhuurbedrijf Beach Rentals. Deze organisatie is gespecialiseerd in de verhuur van recreatiewoningen gelegen aan of bij het strand. U kunt uw succes (en rendement) grotendeels zelf bepalen. Zo bent u niet gebonden aan standaardinrichtingen en zijn er geen beperkingen met betrekking tot het eigen gebruik van uw chalet.

Prijs vanaf 83.158,6 euro vrij op naam, exclusief 21% btw.

Neem voor meer informatie over het laatste bouwnummer contact op met ons kantoor!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 83.159 v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55m²
Perceeloppervlakte
500m²
Inhoud
175m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Tuin
Tuin rondom

Locatie

[ { "address": "De Haaijmanweg 0", "zipCode": "4328 PV", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.6794663, "lng": 3.7220915, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op deze woning

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?