de Haaijmanweg 2 b-01, Burgh-Haamstede

Vraagprijs   € 304.668 v.o.n.  

Verkocht

Omschrijving

Dit nieuwe, rietgedekte chalet staat op het kleinschalige park Riethoek Westerschouwen. Het is het eerste van totaal zeven chalets welke in 2022 worden geplaatst. Dit chalet is in 2021 gebouwd en direct te betrekken, naast het aanleggen van een eventueel terras en inrichtingszaken als gordijnen en meubilair is het instapklaar. Het perceel waarop het chalet staat wordt uitgegeven met een 25-jarig recht van opstal met een daaraan gekoppelde jaarlijkse huur van 3.036 euro (ex. 9% BTW) per jaar, deze kan eventueel worden afgekocht, verder zijn er nog parkservicekosten verschuldigd voor afvalkosten, onderhoud park etc. van circa 1.000 euro (ex. 21% BTW) per jaar.

Indeling:
Het chalet heeft op de begane grond een ruime woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en hal, buitenom is een berging bereikbaar. Op de verdieping is er nog een onbenoemde ruimte welke ook als tweede slaapkamer te gebruiken is.

Park:
Riethoek Westerschouwen is aangelegd overeenkomstig de zogenaamde fruitgaardregeling van de Gemeente Schouwen-Duiveland welke inhoudt dat de landschaps- en natuurwaarden worden versterkt. Dat betekent veel groen en ruime kavels.

De toekomstig eigenaar is nog verplicht deel te nemen in een gezamenlijk aan te schaffen overkapping van de parkeerplaats voor zonnepanelen, de kosten worden begroot op een eenmalige investering van circa 8.000 - 10.000 euro (ex. 21% BTW). Hiermee worden de chalets naar verwachting vrijwel energieneutraal voor wat betreft de elektriciteit.

Gebruik:
U kunt het chalet gebruiken voor uitsluitend gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of uitsluitend verhuur. De verhuur is mogelijk via de grondeigenaar welke samenwerken met het verhuurbedrijf Beach Rentals. Deze organisatie is gespecialiseerd in de verhuur van recreatiewoningen gelegen aan of bij het strand.

U kunt uw succes (en rendement) grotendeels zelf bepalen. Zo bent u niet gebonden aan standaardinrichtingen en zijn er geen beperkingen met betrekking tot het eigen gebruik van uw chalet.

Omgeving:
De omgeving van het voormalige eiland Schouwen-Duiveland is bekend om zijn kilometerslange en brede stranden, schitterende duinengebied, het grootste bos van Zeeland en ruime achterland.

Fietsroutes, wandelpaden en ruitertochten zijn over het hele eiland uitgezet. De polders met hun akkers, weiden, dijkjes en natuurgebieden maken het landschap weids. Dorpjes en boerderijen, verspreid door het land, zetten accenten aan in al dat groen.

Meer informatie vindt u ook op de website van Riethoek Westerschouwen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 304.668 v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
Per direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48m²
Perceeloppervlakte
256m²
Overig oppervlakte
8m²
Inhoud
288m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
2

Locatie

[ { "address": "de Haaijmanweg 2", "zipCode": "4328 PV", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.6803024, "lng": 3.7217983, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op deze woning

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms