Verrenieuwstraat 7, Zierikzee

Vraagprijs   € 1.450 p.m.  

Omschrijving

Op de hoek waar de Beddeweeg en de Verrenieuwstraat elkaar kruisen, bevindt zich dit ruime winkelpand. De winkel heeft een frontbreedte van circa 8 meter en een vloeroppervlak van circa 100 m2 (inclusief additionele ruimte) met een achtergelegen pantry en magazijn. De ligging op een hoek zorgt ervoor dat er aan twee kanten een etalageruimte aanwezig is. Naast de winkel ligt het sfeervolle MontMaetre plein met gezellige terrassen, bedrijvigheid en in het midden een kikkerfontein.

Naast het gebruik als winkelruimte zijn ook andere functies mogelijk, bijvoorbeeld kantoor, atelier of kleinschalige bedrijvigheid.

Begane grond
Winkelruimte van circa 90 m2, achter de winkelruimte bevinden zich nog een toilet, een pantry van circa 10 m2 en een boven gelegen magazijnruimte met opstellingsruimte van cv-combiketel.

Centrum
De Beddeweeg is gelegen naast het gezellige MontMaertre plein en kijkt uit over de Melkmarkt. In de nabije omgeving zijn winkels gevestigd als een Leonidas, juwelier, kappers, kaaswinkel, woonaccessoires, diverse mode winkels, een makelaarskantoor (zelfs de beste van Zierikzee en omstreken). Verder is er een wijnbar en een lunchroom. Er is altijd veel wandelend publiek, vooral in het toeristenseizoen verveelvoudigd de traffic.

Bestemmingsplan
Gemengde doeleinden met gebruik als kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen en bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Tevens is detailhandel als subbestemming toegestaan.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming. De markiezen die aan de voorzijde van het pand hangen blijven achter.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.450 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1800
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
100m²
Units vanaf
100m²
Verkoopoppervlakte
100m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
overige
Welstandklasse
A2

Locatie

[ { "address": "Verrenieuwstraat 7", "zipCode": "4301 HX", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6509795, "lng": 3.9187918, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms