Verrenieuwstraat 6, Zierikzee

Vraagprijs   € 895 p.m.  

Verhuurd

Omschrijving

Dit winkelpand is gelegen op een centrale locatie aan het einde van de Verrenieuwstraat, een plek waar het centrum van Zierikzee voor winkelend publiek begint. De nabije omgeving wordt gekenmerkt door een grote diversiteit van bedrijvigheid, het gezellige MontMaertre plein met kikkerfontein en voldoende parkeergelegenheid. De winkel met een frontbreedte van circa 4 meter heeft veel lichtinval in de etalage door de grote en hoge ramen en heeft een totaal begane vloeroppervlak van circa 38 m2. Achterin de winkel is er een pantry met toiletruimte aanwezig. Via een vaste trap is vanuit de winkel de verdieping bereikbaar, hier zijn nog een pantry aanwezig, een tussenkamer en een spreekkamer met uitzicht over het plein. De totale vloeroppervlak op de verdieping betreft circa 32 m2.

Winkelruimte
De winkelruimte van circa 38 m2 vloeroppervlak heeft een frontbreedte van circa 4 meter. De ruimte is ingericht met een tapijtvloer, kabelgoten en een systeemplafond met inbouwarmaturen. Aan de achterzijde bevindt zich een pantry en een toilet en fontein. In een vaste kast bevindt zich de cv-opstelling (Nefit Proline HR ‘11).

Verdieping
Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar met hier een overloop met pantry en buitendeur, een tussen kamer met vaste kasten en een voorkamer met hoge klassieke ramen die voor veel lichtinval zorgen. Het totale oppervlak van de verdieping is circa 32 m2.

Centrum
De Verrenieuwstraat is gelegen naast het gezellige MontMaertre plein en grenst aan de Melkmarkt. In de nabije omgeving zijn winkels gevestigd als een wijnbar, een Leonidas winkel, een kapperszaak een broodjes zaak, een kaasboer, diverse mode winkels, een makelaarskantoor en een winkel met woonaccessoires.

Bestemming
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor ‘centrumdoeleinden’ met gebruik als detailhandel, kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen en bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Tevens is ondersteunende horeca bij detailhandel toegestaan, waarbij de oppervlakte van ondersteunende horeca-activiteiten niet meer mag bedragen dan 25% van het totale verkoopvloeroppervlak met een maximum van 50 m2.

BTW
Er is bij deze verhuur van rechtswege geen btw verschuldigd.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze ruimte kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 895 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1876
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
60m²
Units vanaf
60m²
Verkoopoppervlakte
38m²

Indeling

Verdiepingen
3

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
A2

Locatie

[ { "address": "Verrenieuwstraat 6", "zipCode": "4301 HZ", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6509212, "lng": 3.9191563, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms