Verrenieuwstraat 2, Zierikzee

Vraagprijs   € 850 p.m.  

Verhuurd

Omschrijving

Op het kruispunt tussen de Melkmarkt en de Verrenieuwstraat en met uitzicht op het fraaie MontMaertre Plein, bieden wij te huur aan een fraaie winkelruimte. Achter de monumentale gevel schuilt een winkelruimte met een bruto vloeroppervlakte van circa 40 m2. Door de ligging op een hoek is er een riante frontbreedte van circa 7 meter aan etalageruimte. Verder heeft de huurder de beschikking over een bergruimte, een toilet en een pantry. Door de bedrijvigheid aan het sfeervolle plein met kikkerfontein, is een nieuwe wandel-/winkelroute ontstaan waardoor het winkelend publiek en toeristen zorgen voor voldoende traffic. In het zomerseizoen wordt het MontMaertre plein vaak omgetoverd tot een kunstmarkt waar kunstenaars hun creaties tonen en verkopen. De combinatie van de scherpe huurprijs, een aantrekkelijke ligging en een overzichtelijke ruimte bieden veel kansen voor ondernemers!

Begane grond
Winkelruimte van circa 40 m2 vloeroppervlakte met een hoog (systeem)plafond voorzien van inbouwarmaturen en een fraai houten kastwand (ter overname beschikbaar). Het betreft een overzichtelijke ruimte met aan de achterzijde een pantry, toilet en een vaste kast met cv-opstelling.

Centrum
De Verrenieuwstraat is gelegen naast het gezellige MontMaertre plein en kijkt uit over de Melkmarkt. In de nabije omgeving zijn winkels gevestigd als een atelier, een kapperszaak een broodjes zaak, een kaasboer, diverse mode winkels, een makelaarskantoor en een winkel met woonaccessoires. Er is altijd veel wandelend publiek, vooral in het toeristenseizoen verveelvoudigd de traffic.

Bestemmingsplan
Centrum doeleinden met gebruik als kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen en bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Tevens is detailhandel als subbestemming toegestaan evenals ondersteunende horeca bij detailhandel.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming. De huurprijs bedraagt 850 euro per maand, er is geen BTW van toepassing. De kosten voor het gas, water en elektra worden naar verbruik verrekend.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 850 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
40m²
Units vanaf
40m²
Verkoopoppervlakte
40m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
overige
Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "Verrenieuwstraat 2", "zipCode": "4301 HZ", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6508315, "lng": 3.9191723, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms