Mol 6, Zierikzee

Vraagprijs   € 950 p.m.  

Omschrijving

In het centrum van Zierikzee mag Sturm Makelaars dit pittoresk bedrijfspand te huur aanbieden. Het object is gesitueerd op een A-locatie, in een van de drukste winkelstraten van Zierikzee. Het uitgebreide scala aan winkels en restaurants met gezellige terrassen, hierdoor is er altijd (ook buiten het seizoen) voldoende traffic. Vanaf deze locatie is het Havenplein waar o.a. een weekmarkt, jaarlijkse kerstmarkt en kermis worden georganiseerd.

Begane grond
Winkelruimte van circa 27 m2 VVO met tegelvloer, systeemplafond met inbouwarmaturen. Het betreft een overzichtelijke ruimte met een airco installatie aan de achterzijde van de winkel. Achter de winkelruimte is een opslagruimte gesitueerd met hier een toilet, een pantry en de cv-combiketel en een buitenom.

Centrum
De Mol is al jaren een echt begrip in Zierikzee. Het bedrijfspand ligt in het druk bezochte winkelgebied waar o.a. Intertoys, Omoda, Hema en Kruidvat zijn gevestigd.

Bestemmingsplan
Centrum doeleinden met gebruik als detailhandel (m.u.v. perifere detailhandel), kantoren, maatschappelijke voorzieningen, kleinschalig bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’, ondersteunende horeca bij detailhandel, waarbij de oppervlakte niet meer mag bedragen dan 25% van totale VVO met een maximum van 50 m2, lichte horeca als bedoelt in categorie 1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming.

Huurinformatie
Huurder zet de aansluiting van de verschillende nutsvoorzieningen en internet op naam en er word een waarborgsom ter grootte van 3 maanden vooruit betaald.

Omzetbelasting
Verhuurder opteert voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van deze mogelijkheid.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 950 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1953
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
35m²
Units vanaf
35m²
Verkoopoppervlakte
35m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
overige
Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "Mol 6", "zipCode": "4301 JC", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6501836, "lng": 3.920127, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms