Maarstraat 12, Zierikzee

Vraagprijs   € 795 p.m.  

Omschrijving

In de binnenstad van Zierikzee, gelegen aan het sfeervolle plein met kikkerfontein en Zeeuwse muurschildering, bieden wij te huur aan deze winkelruimte. Het totale winkeloppervlak betreft circa 40 m2 en is ingedeeld met een achterin gelegen pantry/berging met separaat toilet.
De directe omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd winkelaanbod en vele (monumentale) bezienswaardigheden, met name in het toeristenseizoen trekt dit veel mensen van buiten de plaats aan. Het plein fungeert bij lekkere temperaturen ook als een ontmoetingsplek voor jong en oud om een praatje te maken of een spel te spelen.

Centrum
De Maarstraat is gelegen aan het gezellige plein welke te bereiken is via de Melkmarkt, Beddeweeg, de Verrenieuwstraat of de Meelstraat. Aan de Maarstraat zijn winkels gevestigd als een juwelier, een kapperszaak en een broodjes zaak.

Aan de Melkmarkt zijn onder andere een kaasboer, mode winkels, makelaarskantoor en een winkel met woonaccessoires gevestigd.

Winkelruimte
Winkelruimte van circa 40 m2 met een frontbreedte van ruim 5 meter. De twee opslaande glazen deuren met ramen ernaast zorgen voor veel lichtinval. Achter in de winkel is een pantry/opslag gesitueerd met een separaat toilet met fontein. De winkelruimte is uitgerust met een climate control die zorgt voor constante temperaturen.

Meer informatie
De huurprijs is exclusief btw en inclusief de VvE bijdrage van 53,90 euro per maand. Kosten voor water en elektriciteit zijn voor de huurder.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze ruimte kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 795 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
2013
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
40m²
Units vanaf
40m²
Verkoopoppervlakte
40m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Maarstraat 12", "zipCode": "4301 HA", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6507901, "lng": 3.9187401, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms