Jannewekken 10 -10a, Zierikzee

Vraagprijs   € 445.000 k.k.  

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Zierikzee en op uitstekende zichtlocatie bieden wij te koop aan dit hoekpand gelegen op 745m2 eigen grond. Het object behoort tot het voormalige verblijfsgebouw van een zorgverlener en biedt verschillende mogelijkheden. In totaal bevinden zich er 8 zelfstandige wooneenheden voorzien van woon-, slaap-, badkamer en keuken en zijn er verschillende woonkamers en openbare ruimten verdeeld over twee verdiepingen. Er is een ruime patio aanwezig voor buitenactiviteiten en er is een dakterras. Bestemmingsplanmatig is dit object voor verschillende doeleinden beschikbaar zoals bijvoorbeeld; sociale, openbare, educatieve en levensbeschouwelijke functies. Door de locatie net buiten het winkelcentrum zijn er voldoende (betaalde)parkeerplaatsen in de nabije omgeving. De hoofdingang bevindt zich aan de Jannewekken terwijl de zij ingang zich aan de Baden Powellweg bevindt, van hieruit is het achter gedeelte van het gebouw gemakkelijk (voor mindervalide) bereikbaar.

Begane grond
Zowel via de Jannewekken als via de zijkant aan de Baden Powellweg is een entree bereikbaar. De begane grond is ingedeeld in twee centrale verblijfsruimten/woonkamers met hier een eenvoudige keukenopstelling voor dagbesteding en verschillende gezamenlijke toiletgroepen. In totaal bevinden zich er 8 zelfstandige woonruimten. Deze woonruimten zijn ingedeeld met een woonkamer, slaapkamer en badkamer voorzien van doucheruimte, wastafel en toilet. Vanuit de centrale verblijfsruimte is er toegang tot de patio. Verder is er nog een garage met hier de ruimte voor een cv-opstelling. Via de entree aan de Jannewekken is een hal met vaste trap naar de verdieping, tevens is hier toegang tot een kelder. In de gezamenlijke hal is ook een vaste trap naar de verdieping.

Verdieping
Op de verdieping bevinden zich 4 woongedeeltes waarvan één met aangrenzende badkamer voorzien van doucheruimte, wastafel en toilet. Verder zijn hier nog een woonkamer, slaapkamer en keuken aanwezig. Vanuit de woonkamer is een royaal dakterras bereikbaar.

Patio/dakterras
Er is een royale patio aanwezig die door middel van een houten hekwerk is afgesloten. Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping is een dakterras bereikbaar.

Centrum
Het object bevind zich aan de rand van het centrum van Zierikzee met voldoende (betaalde)parkeerplaatsen bij de supermarkt van Albert Hein.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Maatschappelijke doeleinden”. De voor maatschappelijk aangewezen gronden zijn bestemd voor sociale, openbare, educatieve, levensbeschouwelijke functies en zorgwoningen ten behoeve van sociaal-medische functies.

Fiscale aspecten
Er is bij deze verkoop geen omzetbelasting verschuldigd. In geval van eventuele levering van het object zal de koopsom met 2% overdrachtsbelasting worden belast.

Aantekeningen
De begane grond is van beton en gedekt met vloerbedekking, vinyl en tegels, de verdiepingsvloer is van hout en dekt met vloerbedekking en vinyl.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze ruimte kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 445.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Bouwjaar
1935
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
555m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern

Locatie

[ { "address": "Jannewekken 10", "zipCode": "4301 HH", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6522095, "lng": 3.9216142, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms