Havenplein 8 --10, Zierikzee

Vraagprijs   € 499.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

Op een uitstekende locatie en aan misschien wel het mooiste plein van Nederland, bieden wij te koop aan dit monumentale woon-/winkelpand van circa 667 m2 vloeroppervlakte inclusief additionele ruimte. Door de ligging aan het Havenplein met hier verschillende terrassen en winkels is er hier altijd voldoende reuring. De etalageruimte heeft een frontbreedte van circa 9 m en een additionele afsluitbare ruime van circa 28 m2. De winkelruimte in ingedeeld met systeemwanden en systeemplafondplaten voorzien van inbouwarmaturen en er is een alarminstallatie aanwezig. De winkelruimte is tijdelijk verhuurd, het huurcontract expireert in 2020. De tweede- en derde verdieping zijn thans in gebruik geweest als opslag-/kantoorruimte, er bestaat de mogelijkheid om deze ruimte te verbouwen tot twee appartementen.

Winkel begane grond
Winkelruimte van ca. 313 m2 VVO met vinylvloer, systeemplafond met inbouwarmaturen, warmtegordijn en alarminstallatie. Het betreft een overzichtelijke ruimte met systeemwanden voor eventuele rekken en/of planken. Achter de winkelruimte bevindt zich een handige bergruimte met toegang tot de achtergelegen stadstuin. Via een vlizotrap zijn hier nog twee bergzolders bereikbaar.

Eerste- en tweede verdieping
Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar die thans in gebruik is geweest als opslag-/kantoorruimte. Het is mogelijk de eerste- en tweede verdieping te verbouwen tot twee appartementen, eventueel zijn tekeningen hiervoor beschikbaar. De vloeroppervlakte van de eerste verdieping betreft ca. 197 m2 VVO en van de tweede verdieping betreft ca. 168 m2 VVO.

Centrum
Het Havenplein fungeert als het centrum van winkelend Zierikzee. Van hieruit zijn alle belangrijke winkelstraten als de Appelmarkt en de Mol bereikbaar met verschillende grote winkelketens als Hema, Kruidvat en Specsavers. Er is altijd veel wandelend publiek, vooral in het toeristenseizoen verveelvoudigd de traffic.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Centrumdoeleinden” waaronder het gebruik als detailhandel, kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, kleinschalige bedrijfsactiviteiten en ondersteunende horeca zijn toegestaan.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming. De kozijnen zijn van hout en voorzien van enkel glas. Er is een alarminstallatie in het pand aanwezig, het is aan de koper om hier een contract voor af te sluiten.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 499.000 k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1920
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
667m²
Units vanaf
313m²
Verkoopoppervlakte
313m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "Havenplein 8", "zipCode": "4301 CB", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6494876, "lng": 3.9204347, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms