Havenplein 8 --10, Zierikzee

Vraagprijs   € 3.750 p.m.  

Omschrijving

Op een uitstekende locatie en aan misschien wel het mooiste plein van Nederland, bieden wij te huur aan dit monumentale winkelpand van circa 313 m2 vloeroppervlakte inclusief additionele ruimte. Door de ligging aan het Havenplein met hier verschillende terrassen en winkels is er hier altijd voldoende reuring. De etalageruimte heeft een frontbreedte van circa 9 m en een additionele afsluitbare ruime van circa 28 m2. De winkelruimte in ingedeeld met systeemwanden en systeemplafondplaten voorzien van inbouwarmaturen en er is een alarminstallatie aanwezig.

Centrum
Het Havenplein fungeert als het centrum van winkelend Zierikzee. Van hieruit zijn alle belangrijke winkelstraten als de Appelmarkt en de Mol bereikbaar met verschillende grote winkelketens als Hema, Kuidvat en Specsavers. Er is altijd veel wandelend publiek, vooral in het toeristenseizoen verveelvoudigd de traffic.

Winkel begane grond
Winkelruimte van circa 302 m2 met vinylvloer, systeemplafond met inbouwarmaturen, warmtegordijn en alarminstallatie. Het betreft een overzichtelijke ruimte met systeemwanden voor eventuele rekken en/of planken. Achter de winkelruimte bevindt zich een handige bergruimte. Via een vlizotrap zijn hier nog twee bergzolders bereikbaar.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Centrumdoeleinden” waaronder het gebruik als detailhandel, kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, kleinschalige bedrijfsactiviteiten en ondersteunende horeca zijn toegestaan.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming. Er is een alarminstallatie in het pand aanwezig, het is aan de huurder om hier een contract voor af te sluiten.

Meer informatie
Het is eventueel ook mogelijk om het gehele pand te kopen. De vraagprijs bedraagt € 499.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 3.750 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1920
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
313m²
Units vanaf
313m²
Verkoopoppervlakte
313m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "Havenplein 8", "zipCode": "4301 CB", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6494876, "lng": 3.9204347, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?