Havenpark 26 -28, Zierikzee

Vraagprijs   € 1.833 p.m.  

Omschrijving

Dit winkelpand is gelegen op een centrale locatie tussen Zuidhavenpoort en het centrum van Zierikzee aan het fraai aangelegde Havenpark. Nu reeds is het een druk ‘belopen’ locatie, maar met de realisatie van een parkeerterrein achter de Zuidhavenpoort in 2017 wordt dit de drukst belopen route van het centrum van Zierikzee. De nabije omgeving wordt gekenmerkt door een grote diversiteit van bedrijvigheid, het gezellige Havenplein, de monumentale ‘Oude Haven’ terrasjes etc en voldoende parkeergelegenheid. De winkel met een frontbreedte van circa 6 meter heeft veel lichtinval in de etalage door de grote en hoge ramen en heeft een totaal vloeroppervlak van circa 200 m2. In de winkel is een pantry aanwezig, achter de winkel is er magazijn/opslagruimte.

Winkelruimte
De winkelruimte van circa 200 m2 vloeroppervlak heeft een frontbreedte van circa 6 meter. Aan de achterzijde bevindt zich een magazijn. In de winkel is een kleine pantry ter beschikking. Op de bovenverdieping bevindt zich de cv-opstelling.

Centrum
Het Havenpark is een prachtige verbinding tussen het drukke centrum en de monumentale ‘Oude Haven’. In de nabije omgeving zijn winkels, restaurants, notariskantoren etc. Door de monumentale uitstraling en de fraai aangelegde wandelpaden heeft het Havenpark tevens een ‘parkfunctie’ met veel wandelende en recreërende bezoekers. Een ideale plaats voor een detailhandel.

Bestemming
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor ‘centrumdoeleinden’ met gebruik als detailhandel, kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen en bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Tevens is ondersteunende horeca bij detailhandel toegestaan, waarbij de oppervlakte van ondersteunende horeca-activiteiten niet meer mag bedragen dan 25% van het totale verkoopvloeroppervlak met een maximum van 50 m2.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze ruimte kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.833 p.m.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1800
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
200m²
Units vanaf
200m²
Verkoopoppervlakte
200m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
overig
Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "Havenpark 26", "zipCode": "4301 CD", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6490106, "lng": 3.9223672, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?