Business Park ong, Zierikzee

Vraagprijs   € 236.250 v.o.n.  

Omschrijving

Op een bijzondere plek bij de entree van de stad Zierikzee ontstaat een belangrijke nieuwe ontwikkeling: Business park Zierikzee. Er bestaat maar één kans voor een goede eerste indruk. Komend vanaf de Zeelandbrug vormt de N256, met zo'n 20.000 verkeersbewegingen per dag, de belangrijkste toegangsweg tot Zierikzee, centrumstad van het eiland. Business Park Zierikzee vormt dan ook de poort tot Zierikzee, en daarmee indirect tot Schouwen-Duiveland.

Op deze schitterende zichtlocatie in Zierikzee wordt kantoorruimte te koop en te huur aangeboden.

Op kavel 15 zijn drie geschakelde kantoorvilla's voorzien. De kantoorvilla's vormen de perfecte huisvesting voor een succesvolle onderneming met een eigen visie en gezicht. Onderscheidend, representatief en opvallend. Een prettige en efficiënte kantooromgeving, verpakt in bijzonder fraai design. Vanzelfsprekend is bij het ontwerp en de ontwikkeling van deze kantoorvilla''s volle aandacht voor duurzaamheid. De kantoorvilla's zijn opsplitsbaar in meerdere appartementsrechten. Huur en koop voor kleinere eenheden is dus mogelijk!

De kantoorvilla's hebben een respectievelijke grootte van totaal 2.633 m2 BVO, verdeeld over 9 units in drie gebouwen. De units hebben een oppervlakte vanaf 160m2 tot circa 491m2 BVO

De kantoorruimtes beschikken over een luxe inrichting en zijn per unit nog vrij indeelbaar. Te denken valt aan ruime kantoortuinen of een onderverdeling in kleinere kantoren zoals werkkamers en vergaderruimten. De objecten zijn omgeven door groen met voldoende eigen parkeergelegenheid.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 236.250 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2013
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
2233m²
Units vanaf
160m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein

Locatie

[ { "address": "Business Park 0", "zipCode": "4301 RZ", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6456298, "lng": 3.9374755, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?