Beddeweeg 4, Zierikzee

Vraagprijs   € 2.000 p.m.  

Verhuurd

Omschrijving

Het object zal deels casco opgeleverd worden zodat iedere horeca exploitant zijn eigen draai kan geven aan de (keuken)indeling. Wel zijn er toiletgroepen gerealiseerd evenals een vaste trap naar de verdieping. De totale vloeroppervlakte betreft circa 105 m2 op de begane grond en 25 m2 op de eerste verdieping en dit is inclusief additionele ruimte als berging en toiletgroepen. Aan de overzijde van de straat ligt het sfeervolle Montmaetre plein, er is door de gemeente een vergunning vergeven voor het aanleggen van een terras ter grootte van circa 54 m2 gelegen tot aan de kikkerfontein. Er is dus in totaal voldoende ruimte voor het serveren van couverts, maar toch is er het overzicht.
Bent u die enthousiaste horecaondernemer met een goed concept?

Indeling restaurant
Restaurantruimte van circa 105 m2 met een vaste trap naar de verdieping en een toiletgroep. De overige (casco)ruimte is dus nog vrij indeelbaar met ruimte voor een bar, (spoel)keuken en berging. De verdieping heeft een vloeroppervlakte van circa 25 m2. Aan de overkant van de straat bevindt zich het sfeervolle Montmaetre plein, er is hier een vergunning voor het aanleggen van een terras ter grootte van 54 m2.

Centrum
De Beddeweeg is gelegen aan het Montmaetreplein van Zierikzee met de herkenbare kikkerfontein die centraal is gelegen. Vanuit de Melkmarkt en de Verrenieuwstraat is dit kunstzinnige plein bereikbaar. Juist door de aanleg van dit plein is er steeds meer wandelend publiek, vooral in het toeristenseizoen verveelvoudigd de traffic.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Detailhandel” waaronder het gebruik als detailhandel en ondersteunende horeca zijn toegestaan. Een restaurant met terras is toegestaan.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 2.000 euro exclusief btw per maand. De huurder dient zichzelf aan te melden bij een energiemaatschappij. Huurder dient rekening te houden met het vooraf betalen van 3 maanden borg.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.000 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Bouwjaar
1800
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
130m²
Verkoopoppervlakte
130m²

Omgeving

Ligging
overige

Locatie

[ { "address": "Beddeweeg 4", "zipCode": "4301 EK", "city": "Zierikzee", "lat": 51.6511302, "lng": 3.918267, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms