Elkerzeeseweg 45 A, Scharendijke

Vraagprijs   € 225.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

Deze bedrijfsloods is gelegen op een prima locatie aan de doorgaande Elkerzeeseweg, de zuidelijke toegangsweg tot de dorpskern van Scharendijke. Mede door deze locatie leent het object zich voor uiteenlopende doeleinden, van showroom met werkplaats tot productiegebonden detailhandel en van alles er tussenin. De loods heeft een bebouwd oppervlak van 300 m2, verder is er nog een zolderverdieping ter grootte van ongeveer de helft van de bebouwde oppervlakte (gedeeltelijk stahoogte). Het buitenterrein is gedeeltelijk verhard, het totale perceel eigen grond is 1.190 m2 grond.

Loods
De loods is gebouwd in 1987 en bestaat uit een opgetrokken staalconstructie met damwandprofielplaten op een betonstenen borstwering. Het dak is geïsoleerd en eveneens voorzien van damwandprofielplaten (de dakplaten zijn technisch afgeschreven).

In de zijgevel bevindt zich een handbediende sectionaaldeur, achter de deur ligt een ruimte welke momenteel in gebruik is als werkplaats. Aan de voorzijde ligt een gedeelte welke in het verleden dienst heeft gedaan als commerciële en sociale ruimte en ook als zodanig is ingericht en afgewerkt. Er bevindt zich onder meer een keukenblok en een sanitaire ruimte met urinoir, toilet en wastafel.

Op de verdieping bevindt zich bergruimte en ruimte welke prima te gebruiken is als kantoor of ook voor opslag.

De ruimte wordt verwarmd middels een cv-ketel en een indirect gestookte heater.

Buitenterrein
Het buitenterrein is grotendeels voorzien van een klinkerverharding en er is een vrije omloop rondom de loods. Aan de zijgevel is er, aan het zicht onttrokken, een carport. Het terrein wordt afgesloten met een verzinkt stalen hekwerk.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Bedrijfsactiviteiten Bedrijf - 1” waaronder productiegebonden detailhandel en het gebruik voor lichtere bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 225.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
1987
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
300m²
Units vanaf
300m²

Omgeving

Ligging
overig

Locatie

[ { "address": "Elkerzeeseweg 45", "zipCode": "4322 NA", "city": "Scharendijke", "lat": 51.7316858, "lng": 3.8422904, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?