De Zoom 7, Renesse

Vraagprijs   € 1.995 p.m.  

Verhuurd

Omschrijving

Deze winkel ligt op een voortreffelijke locatie in de kern van Renesse, ieder jaar zoeken vele toeristen deze gezinsbadplaats op. De locatie staat bekend om de vele passanten, diverse winkels, restaurants met terrassen en diverse markten in het seizoen. Het totale oppervlak betreft circa 150 m2, de frontbreedte is circa 10 meter, aan de voorzijde is er een luifel van circa 38 m2. De pui is voorzien van een beveiligingshek, de winkelruimte heeft een tegelvloer, systeemplafond en aan de voorzijde is er de meterkast. Aan de achterzijde is er een magazijn-/kantineruimte met toilet en deur voor personeel en/of bevoorrading. Parkeergelegenheid is er in de nabije omgeving in overvloed, onder andere op het transferium (gratis parkeren).

Centrum
De Zoom vormt samen met de Hogezoom het centrum van Renesse, verschillende horecagelegenheden en detailhandel zijn aan deze wegen gevestigd. Renesse ondergaat een flinke metamorfose door de uitvoering van diverse masterplannen met herinrichting van de openbare ruimte. Van ruige jongerenbadplaats verschuift de nadruk wat meer naar families en de mensen komen nu meer verspreid door het jaar.

Verdieping
De verdieping behoort niet tot het aangebodene, verhuurder is voornemens hier in de toekomst één of twee woningen te realiseren. Deze plannen zijn echter nog niet definitief dus is er overleg mogelijk om deze ruimte eventueel mee te huren.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “centrumvoorziening” waaronder het gebruik als detailhandel is toegestaan.

Huurprijs
De huur bedraagt 1.995 euro per maand exclusief gas, water en elektra. Per 1 juni 2022 is deze winkel beschikbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze zaak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.995 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1990
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
150m²
Units vanaf
150m²
Verkoopoppervlakte
150m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
overige
Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "De Zoom 7", "zipCode": "4325 BG", "city": "Renesse", "lat": 51.7317903, "lng": 3.7717074, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms