De Roterij 15 -3, Burgh-Haamstede

Vraagprijs   € 795 p.m.  

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘De Roterij’ te Burgh-Haamstede bieden wij op goede locatie een bedrijfsruimte aan welke geschikt is voor meerdere doeleinden. Het bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 178 m2. Deze is onderverdeeld in een inpandige opslagruimte en een brede front-office met etalage die naar eigen smaak is in te delen. De opslagruimte welke gelegen is aan de zijkant van het pand is eveneens bereikbaar via een overheaddeur. De directe omgeving heeft een grote diversiteit aan bedrijven en ligt nabij uitvalswegen richting Rotterdam en Middelburg.

De Roterij is gesitueerd op het bedrijventerrein van Burgh-Haamstede waar een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd zit als; Deli XL groothandel, Vakgarage de Roterij, Vitro Plus en Formido bouwmarkt.

Bestemming
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Bedrijfsactiviteiten Bedrijf - 2” waaronder perifere detailhandel en het gebruik als de iets zwaardere bedrijfsactiviteiten (milieucategorie 1 t/m 3.1) als bijvoorbeeld; land- en bosbouw en vervaardiging van voedingsmiddelen en dranken.

Indeling
Centrale ingang met hal, centrale voorzieningen als toilet ruimte met wastafel, gerenoveerde meterkast met cv-opstelling (Nefit 2014) en ingang naar de bedrijfsruimte. Grote lichte ruimte voorzien van systeemplafond met inbouwarmaturen en heteluchtverwarming, keukenblok met magnetron en koelkast en een etalage met naastgelegen buitendeur. De ruimte heeft een apart kantoor en een achteringang middels overheaddeur voor bevoorrading. Dit afgesloten achterterrein kan in overleg worden gebruikt door de huurder. Het gehele pand is energie bewust uitgerust met zonnepanelen op het dak.

Huurprijs
De huur bedraagt 795 euro per maand exclusief btw. De kosten voor gas, water en elektra worden naar verbruik verrekend.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze ruimte kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 795 p.m.
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
1998
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
178m²

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein

Locatie

[ { "address": "De Roterij 15", "zipCode": "4328 BB", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.6964133, "lng": 3.7480019, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?