Molenstraat 61, Bruinisse

Vraagprijs   € 239.000 k.k.  

Omschrijving

Wij bieden te koop aan, dit vrijstaande kantoorpand gelegen op 483 m2 eigen grond. Sinds de bouw is het object in gebruik als kantoor in verschillende dienstverlenende sectoren. Het is dus goed denkbaar dat er weer een kantoorfunctie uitgevoerd gaat worden. Echter biedt een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan ook mogelijkheden om de bestemming te veranderen waardoor het ook mogelijk is om het object te gaan gebruiken als bijvoorbeeld winkel met bovenwoning of ten behoeve van culturele of maatschappelijke doeleinden (eventueel in combinatie met ondersteunende horeca). Het totale vloeroppervlakte is circa 211 m2. Naast de kantoorruimte zijn er een drietal spreekkamers, een archiefkamer, toilet, pantry en een nog vrij indeelbare verdieping aanwezig.

Indeling begane grond
Via de entree met een tussenportaal is het kantoorpand bereikbaar. De centrale hal met wenteltrap naar de verdieping en de informatiebalie, biedt toegang tot alle vertrekken. Zo zijn er een drietal spreekkamers, een archiefkamer, een pantry, een toilet en toegang tot het kantoor. In totaal heeft het kantoorgedeelte een vloeroppervlakte van circa 101 m2 (dit is exclusief alle andere ruimte).Het kantoor is voorzien van een airco installatie, opbouw- en inbouw lichtarmaturen en tapijttegels.

Verdieping
De bovenverdieping is opgesplitst in twee ruimten waarvan één is ingericht als kantoorruimte, de andere ruimte is bedoeld voor opslag. Tevens bevindt zich hier de cv-opstelling.

Buitenterrein
De tuin is aan de achterzijde geheel omringd door volwassen groen.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “kantoren”, echter is er wel een wijzigingsbevoegdheid vastgelegd waardoor na bedrijfsbeëindiging de functie “gemengd” kan worden aangevraagd. Onder gemengde doeleinden wordt verstaan; wonen op de verdieping, maatschappelijke- en culture voorzieningen, ondersteunende horeca en ondersteunende detailhandel.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 239.000 k.k.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Bouwjaar
1988
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
111m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
overig

Locatie

[ { "address": "Molenstraat 61", "zipCode": "4311 EB", "city": "Bruinisse", "lat": 51.6611184, "lng": 4.0919786, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op dit object

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?